Handelsbetingelser

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.http://sch-lentz.com. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen.

Emballage og varens stand, når du sender den tilbage:

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen.
 
Ved køb af tasker er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

Poul Hansen Lædervarer Aps

Maltvej 7

9700 Brønderslev

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

 

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med, eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
 
Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Det er ikke et krav, men ekspeditionen går hurtigere hvis du udfylder vores formular eller vedlægger ordrebekræftelse.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

 

Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Når du handler på www.http://sch-lentz.com har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage, eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
 
Varen sendes til:

Poul Hansen Lædervarer Aps

Maltvej 7

9700 Brønderslev

 

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
 
Brug gerne vores RMA skema her . Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer ekspeditionstiden for reklamationen.
 
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Tilbud og Ordre:

Alle tilbud fra Scholdan-Lentz, herunder tilbud på Scholdan-Lentzs hjemmeside (www.http://sch-lentz.com), udgør alene en opfordring til Kunden om at fremsætte et tilbud ved afgivelse af en ordre til belsac.

Der kan betales på følgende måder:

Dankort

Visa

Visa/Dankort

Mastercard

 

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.http://sch-lentz.com har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Poul Hansen Lædervarer Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således, at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
 
Direktøren og den Web-ansvarlige for Poul Hansen Lædervarer Aps har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på www.http://sch-lentz.com er Majken Fisker.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.  
 
Oplysninger afgivet til www.http://sch-lentz.com videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
 
Som registreret hos Poul Hansen Lædervarer Aps har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Poul Hansen Lædervarer Aps via e-mail majken@belsac.dk